Logisztikai és beszerzési tréningek

Elnökség

Az MLBKT elnökségét a tagság kétévente, a közgyűlésen választja meg. Az elnökség tagjai egymás közül, szavazással jelölik ki az elnököt és a társelnököt. Az elnökség tagjai évente 10 alkalommal üléseznek, két találkozó között pedig interneten keresztül vagy kisebb munkacsoportokban dolgoznak a társaság jövője érdekében.

Ha szeretne üzenni az elnökségnek, most megteheti! Írjon a logisztika@logisztika.hu e-mail címre.

Az MLBKT elnökségének tagjai

 

Chikán Attila, az MLBKT elnöke
egyetemi tanár, Budapesti Corvinus EgyetemA kezdetektől, azaz negyedszázada vesz részt a társaság irányításában. Tevékenysége zömét a stratégiai irányok meghatározásában való részvétel, a társaság titkárságának mentorálása, illetve a hazai és nemzetközi külső kapcsolatokban való képviselet teszi ki.

“Keressük azokat a szervezeti, menedzselési megoldásokat, amelyek mellett alkalmazni tudjuk majd a következő évtizedek kutatás-fejlesztési, műszaki eredményeit, hogy a környezet további terhelése nélkül tudjuk a jólét-teremtést szolgálni!”

  Horváth Péter, az MLBKT társelnöke
logisztikai tanácsadóLegfőbb szerepe a koordináció az MLBKT elnökségén belül. A szervezet regionális jelenlétének fejlesztésén, valamint a most formálódó raklap munkacsoportban kíván aktív szerepet vállalni.

Ne légy felszínes! “Valamit hatalmadban van cselekedni erőd szerint, azt cselekedjed…” Prédikátor könyve 9:12.

Csicsmann Péter_MLBKT elnoksegi tag04 Csicsmann Péter, a tagi szolgáltatásokért felelős alelnök
ügyvezető, Next Generation Hungary Kft.Az MLBKT küldetésének, a hatékony, fenntartható és etikus ellátási láncok kialakításának szóvivője. Célja, hogy az MLBKT ahogyan eddig is, a jövőben is a logisztikai szakmai szervezetek között meghatározó, véleményformáló és mértékadó maradjon. Vámügyi és jogi kérdésekben támogatja szakmai segítséggel a társaságot.

A közösen elkezdett feladatok jóval túlmutatnak egy elnökségi cikluson és alapvetően szükségesek ahhoz, hogy a szervezet az elvárásoknak megfelelően tudjon működni, hiszen csak abban az esetben képes érdemi lépéseket tenni stratégiai céljainak elérése érdekében.

 Gelei Andrea_MLBKT elnoksegi tag06 Gelei Andrea, az oktatási tevékenységért felelős alelnök
egyetemi tanár, Vállalatgazdaságtan Intézet, Budapesti Corvinus EgyetemElsősorban az MLBKT oktatási tevékenységének fejlesztésében van fontos szerepe. Olyan programok szervezésébe igyekszik becsatlakozni, ahol az akadémiai és a gyakorlati oldal párhuzamosan, egymást erősítve tud megjelenni.

Nincs annál praktikusabb, mint egy jó elmélet!

  Hosszú Csilla, a rendezvényekért felelős alelnök
ügyvezető igazgató, DPD Hungária Kft.Az elnökségben elsősorban a CEP piac érdekeit képviseli. Részt vesz a társasági programok összeállításában.

A logisztikában az a fantasztikus, hogy mindig is szükség volt, van és lesz rá, épp ettől innovatív, fejlődőképes és rendkívül érdekes, örülök, hogy ezen iparág mellett tettem le a voksomat, ahol még mindig van mit tanulni!

 Bárdos Krisztina_MLBKT elnoksegi tag01 Bárdos Krisztina, elnökségi tag
ügyvezető igazgató, IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.Fontosnak tartja az MLBKT rendszeres, pozitív kommunikációját az államigazgatási szereplők felé. Fokozni kívánja a társaság társadalmi szerepvállalását, és annak révén a fenntartható működést, konkrét pályázati lehetőségek támogatásával. 2. Az ipar 4.0 kiemelt projekt elkötelezettje.

“Készüljenek arra a feladatra, ami még nincs, olyan eszközökkel, amiket most fejlesztenek, olyan munkatársakkal, akik még csak most tanulnak.”

  Báthory Zsuzsanna, elnökségi tag
osztályvezető – tervezési logisztika, Robert Bosch Elektronika Kft.A vállalati gyakorlatot ismerve a szakmai képzések, együttműködések témában tud tanácsadó szerepet vállalni. A termelő vállalatok és logisztikai szolgáltatók közötti tapasztalatcserét tudja elősegíteni, erősíteni.

“Ne felejtsünk el embernek lenni ebben a gépekkel és folyamatokkal átitatott szakmában! Ha a dolgok zűrösek is néha, kommunikációval és kooperációval az eredmények sokszor mégis elérhetővé válnak.”

  Gábor Zsolt, elnökségi tag, az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubjának vezetőségi tagja, ügyvezető, ProcurCon Kft.

Jelentős szerepet vállal az MLBKT beszerzési programjainak szervezésében. Aktív szerepet kíván vállalni a Tagozatok fejlesztésében, együttműködési lehetőségek feltárásában, az MLBKT „tagságra és tagi szolgáltatásokra” fókuszáló munkacsoportban. Ezek mellett továbbra is szívesen vesz részt az MLBKT oktatási programjának továbbfejlesztésében is.

A technológiai megoldások és alkalmazások visszafordíthatatlanul utat törnek a beszerzési és logisztikai szakmában is. Igyekezzünk erre a gyorsuló vonatra időben felszállni és minél előbb megtalálni a helyünket rajta.

  Gál István, elnökségi tag
projektmenedzser, BI-KA Logisztika Kft.Elnökségi tagként vállalati tapasztalatait és érdekegyeztető képességeit szeretné kamatoztatni több munkacsoportban. Az MLBKT stratégiai céljait kívánja erősíteni.

Keep calm and carry on.

  Havacs Gábor, elnökségi tag
regionális ellátási lánc vezető, Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft.Részt kíván venni a társasági programok szervezésében, a tagokkal kapcsolatos kommunikációs munkában, a kommunikációhoz kapcsolódó fejlesztésekben, a társaság népszerűsítésében.

Két, számomra nagyon fontos érték: Kitartás és Bizalom. Kitartással lehetünk sikeresek a folyamatos tanulásban, fejlődésben. Bizalommal lehetünk eredményesek a jó csapat építésében és sikeresek a kitűzött célok elérésében.

Luca Márió, elnökségi tag
logisztikai vezető, ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft.A tagi szolgáltatásokért felelős munkacsoportot kívánja erősíteni.

Élvezzék az életet, mert ez fog erőt adni a hétköznapok kihívásaihoz.

Somogyi Attila_MLBKT elnoksegi tag13 Somogyi Attila, elnökségi tag
kereskedelmi igazgató, Logi-Store Kft.Személyes kapcsolatrendszere, marketing és operatív irányítási ismereteivel kívánja erősíteni a társaság munkáját. A korábbi években nem csak tagként figyelte a társaság tevékenységét: az MLBKT kongresszusokon szponzorként, kiállítóként és előadóként is tapasztalatot szerzett.

When nothig goes right, turn left …

Südy György, elnökségi tag
tulajdonos, Beszerzes.huA társaságon belül  elsősorban tagságbővítéssel, az MLBKT rendezvények népszerűsítésével kíván foglalkozni, illetve részt kíván venni a társaság stratégiai céljainak kidolgozásában és megvalósításában.

Hiszem, mert megtapasztaltam, hogy a folyamatos tanulás, a választott hivatás iránt tanúsított alázat, és a megingathatatlan értékrendszer megtartása meghozza a gyümölcsét.

Urbán Attila_MLBKT elnoksegi tag14 Urbán Attila, elnökségi tag
ellátási lánc vezető, CLAAS Hungária Kft.Aktívan szeretné kivenni részét az elnökségi döntéshozatalból. Megismertetni a diákokat az MLBKT-val egyetemi előadásai során. Segíteni szeretné az alelnöki területek munkáját. 2013-ban elnyerte az Év Logisztikai Menedzsere címet.

A körülöttünk lévő világ egyre gyorsabban változik. Csak akkor tudunk lépést tartani a változással ha folyamatosan képezzük magunkat és új vizekre evezünk. Az ismeretlenben benne van a kudarc lehetősége is. A kudarc nem negatív dolog, hiszen az tanít meg arra, hogy mit rontottunk el. A nagy fejlődés közben azért ne felejtsünk el emberek maradni és ápolni a kapcsolatainkat!

Varga Tamás_MLBKT elnoksegi tag15 Varga Tamás, elnökségi tag
logisztikai vezető, Mader Logisztikai Szolgáltató Kft.A regionalitásért és a programokért felelős munkacsoportban dolgozik.

A tegnap történelem, a jövő bizonytalan, a jelen ajándék. Tudjuk és merjük használni azt, amitől jobbat és többet remélünk, és ha kezünkben van, ne féljünk használni!